“Create, here, now!” – Theo Smit”

Leuk dat je even de tijd neemt om me beter te leren kennen!

Mijn naam is Theo Smit en ik ben een liefhebbende partner en vader. Zowel in mijn werkzame leven als in mijn privéleven houd ik me veel bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik ben opgeleid tot Life Coach en NLP Master Practitioner, opleidingen waar ik veel over mezelf heb geleerd, wie ik ben en waarom ik hier op aarde ben en toch miste er nog iets. Ik wist alleen nog niet precies wat dat was.

Ik had het gevoel dat ik in een soort rat race terecht was gekomen. Albert Einstein zei ooit eens “Waanzin is elke dag hetzelfde doen en dan verwachten dat er iets verandert”. En ik was elke dag bezig om die waanzin te perfectioneren. Ik dacht vaak bij mezelf “Is dit het nu…?” Tot het moment dat ik in aanraking kwam met Big Five For Life. Ik had het boek The Big Five For Life van John Strelecky gelezen en was gelijk helemaal verkocht. Dit was precies het stuk wat ik nog miste in mijn leven!

Toen ik mensen om me heen ook de vraag hoorde stellen: “Is dit het nu..?” dacht ik bij mezelf “Ja, dit  is het…! Ik ga niet alleen mijn eigen dromen realiseren, maar ik ga ook mensen helpen het leven van hun dromen te leiden!” En de rest is historie.

Mijn passie is om mensen die vastzitten in hun baan en die al jaren zeggen: “Als ik de kans krijg dan ga ik voor mezelf beginnen” te helpen die droom te realiseren. Gewone mensen zoals jij en ik die zonder risico en grote investeringen een eigen bedrijf willen opzetten. Mensen die voor zichzelf willen werken, maar niet alleen.

Die droom begint met een heldere visie. Wat is het precies wat je wilt bereiken en waarom wil je dat eigenlijk? Daarmee zet je een stip op de horizon en krijg je focus.

Die stip op de horizon is een goede basis. Als de basis goed is dan kun je daarop bouwen wat je maar wilt, dan ben je de architect van je eigen leven! En ja hoor, jij kan dat ook, geloof me! Je bent er maar één stap van verwijderd, je hoeft het alleen nog maar te doen!

Hieronder zie je hoe ik mijn Big Five for Life leef:

romen realiseren in vrijheid en onafhankelijkheid
espectvol en zonder oordeel zijn naar anderen
r zijn voor mijn partner, kinderen en medemens in onvoorwaardelijke liefde
ndere mensen inspireren hun dromen te realiseren
ooie dingen in de wereld ontdekken en vooral genieten

 Dream big, je droom zou zo maar eens uit kunnen komen….

Theo Smit

Business Consultant, Personal Coach en Levensgenieter.